Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikkek, vélemények, reakciók

Cikkek

Griger Miklós Emlékére Alapítvány felhívása

2011.02.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Hozzászólások: 0

igazának bizonyítását Vidéki Ferenc úr nem élhette meg...

2010.09.28

Levél a Sóskúti Híradó kiadója és szerkesztője részére.

 

KÖZÉRDEKŰ BEJELENTŐ SÓSKÚTI KÁLVÁRIÁJA

2010.09.07

A helyi Sóskúti Híradó állandóan visszatérő témája Vidéki Ferenc közérdekű bejelentésein alapuló „igazságkeresés”. Ebben a közömbös, a helyi aktivitást mellőző világunkban megbecsülendő közkincs, a szülőföldjéért aggódó polgár, főleg ha nyolcvanon felül megélt sóskúti életkorával, történelmi távlatokból visszanyúló tapasztalatokkal felhívja a helyi értékek védelmére, az ebből adódó megoldásra váró feladatokra a helyi vezetőkön keresztül, a közösség figyelmét.

 

KÖZLEMÉNY König Ferenc Megint választás, kezdődik írására

2010.04.07

Sóskúti polgárok figyelemfelkeltésére és kérésüknek megfelelően közöljük, miszerint König Ferenc polgármester aláírásával megjelentetett „Megint választás, kezdődik.” „A tervezett sóskúti 71 hektáros ipari parkkal kapcsolatos részletes tájékoztató” című írásban Kummer Jánosról, néhai keresztapjáról a Kummer családról, az írásban megnevezett egyes személyekről olyan valótlan megállapítások, tények kellő ismerete nélküli tényközlések és következtetésekre utaló megjegyzések jelentek meg, amelyeknek célja a megnevezett személyek országos sajtócikkekben megjelentekkel összefüggésbe hozása, hivatali titkot sértve a Kummer családot, mint az események következményeként mutatja be, összemosva, mint családi érdekek végrehajtóit.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Hozzászólások: 2

Lajcsi sóskúti Dáridója, és ami mögötte volt

2009.05.05

Minden év őszén nagy készülés és szervezés előzte meg a szüreti felvonulás napját, a szőlő és bor ünnepét. Egyesületek, kertbarátok, lovasok, gazdák lázasan készültek, bemutatva sikeres gazdasági évüket, kóstolásra felajánlva az ó és új boraikat. Évek óta felvonulással ünnepelték a termés beérését, olyan baráti összejövetelt teremtve, amelyben az ételek, a bor a zene, a barátságok kiszélesítése kapott főszerepet. A 2002-es évben valami újat és rendkívülit szerettek volna a Sóskútiak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Hozzászólások: 0

Akadálymentesítés

2008.12.08

Önkormányzatunk gondos és részletes tájékoztatásának köszönhetően (hiszen 2008-ban már egy egész lapszáma megjelent a Sóskúti Híradó nevű időszaki szórólapnak, amit lassan át lehetne nevezni évkönyvnek, illetve december végén megjelent már a második is...), mindenki nagy örömmel értesült róla, hogy az utolsó "akadály" is elhárult a településünkre érkező, a KRESZ szabályait újragondoló, és egyedi felülbírálását vállaló járművezetők elől.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Hozzászólások: 0

Gondolatok Öreghegyről

2008.12.06

Az egykor szebb napokat megélt régi szőlőhegy fokozatos átalakuláson megy keresztül.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Fényképek: Öreghegyi képek | Hozzászólások: 3

Cavintont Mindenkinek!

2007.11.01

A cikk, amely kiverte a biztosítékot, és két és fél oldalas vagdalkozást váltott ki...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cikkek, vélemények, reakciók | Hozzászólások: 0