Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akadálymentesítés

2008.12.08

Akadálymentesítés

Önkormányzatunk gondos és részletes tájékoztatásának köszönhetően (hiszen 2008-ban már egy egész lapszáma megjelent a Sóskúti Híradó nevű időszaki szórólapnak, amit lassan át lehetne nevezni évkönyvnek, illetve december végén megjelent már a második is...), mindenki nagy örömmel értesült róla, hogy az utolsó "akadály" is elhárult a településünkre érkező, a KRESZ szabályait újragondoló, és egyedi felülbírálását vállaló járművezetők elől.

A Petőfi Sándor és a Mártírok utcai lakók két problémájából egyet megoldott valaki. A rázókövek problémáját, amelyek sebességcsökkentést ugyan nem kényszerítettek ki, viszont jó hangosak lévén, zavarták az ott élők nyugalmát.

Vártuk viszont, hogy azért valami megoldást sikerül találni a már-már elviselhetetlenül megnövekedett forgalom lassítására,csökkentésére.

Hát várhattuk. Mint ahogy várhattuk a 2007. decemberi lapszámban megígérteket is. Biztos meg lesz magyarázva, és egy-két újabb nyílt levéllel válaszol majd a falu vezetője, amelyben elmagyarázza, hogy mindenki faszista-trapista-fejlődésellenes, és ő éjt nappalá téve, különben is, satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Egy biztos. Most már nem a rázókövek zaja fog zavarni Bennünket, hanem a lassítás nélkül tovarobogó járműveké.
No meg az eszetlenség ordításáé.Szerkesztőség

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.